Regjistrimet filluan!

Mund te vizitoni kopshtin cdo dite nga 08:00-16:00 per t’u informuar me shume per aktivitetet dhe zhvillimin permes lojes tek femijet.

Vendet jane te limituara, ai/ajo qe paraqitet me heret ka perparesi ne regjistrim.

Mësimi përmes lojës

Programi edukativ gjatë ditës bazohet në dëshirën e natyrshme të fëmijës për të luajtur

Edukatore të përkushtuara

Ne jemi në dijeni për rolin që luajmë në jetën e fëmijëve.

Lokacion Strategjik

Kopshti gjendet në lagje të tipit të mbyllur me siguri maksimale dhe hapësirë të jashtme të dedikuar për kopsht.

Programi edukativ

Gërshetimi i shumë metodologjive të njohura nga eksperte të fushës per programin edukativ ideal.

Genius Land

Fëmijët janë pjesëmarrës aktiv ne kopshtin tonë. Ashtu si fëmijët mësojnë nga ne, mësojmë edhe ne nga fëmijët. Idetë, mendimet dhe interesat e tyre përbëjnë bazën e temave dhe ngjarjeve tona. Është e rëndësishme që ata të shohin veten e tyre të reflektuar dhe vlerësuar në kopsht, pa marrë parasysh se a po shohin veprën e tyre të artit të shfaqur, ose duke u dhënë mundësinë për të treguar ekspertizën e tyre në fusha të ndryshme. Fëmijët kanë mundësi çdo ditë për të folur dhe dëgjuar, dhe për të ndikuar në praktikën tonë.
  • Vëmendje individuale në mjedis të brendshëm
  • Aktivitete ditore në hapësirën e jashtme
  • Udhëtime dhe vizita arsimor dhe programe interne
  • Gjumë ose aktivitet relaksues
  • Siguri, Higjienë dhe ushqim i shëndetshëm
  • Transport

Fëmijë

Hapësira e brendshme

Aktivitete STEM

Edukatore

Grupmoshat

Pse të na zgjedhni neve ?

Për ti ofruar fëmijës tuaj kujdesin, mjedisin, zhvillimin, lojën dhe ushqim ideal.

Edukatoret në Genius Land

Së shpejti..

Lajmet dhe ngjarjet

What Parents Say

team-04
team-03
team-02
team-01
a03701ee4ffc9e9d46a3982b43983aa4
PREV
NEXT
‘‘Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisic mExcepteur sint occaecat cupida proident, sun culpaoc caecacupidatat non proident, sunt in culpa qui officia destotarem aperiam, eaque ipsa quae ab illo voluptatemseamet occaecat proident.’’
Mia Watson Designer
‘‘Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisic mExcepteur sint occaecat cupida proident, sun culpaoc caecacupidatat non proident, sunt in culpa qui officia destotarem aperiam, eaque ipsa quae ab illo voluptatemseamet occaecat proident.’’
Mia Watson 2 Designer 2
‘‘Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisic mExcepteur sint occaecat cupida proident, sun culpaoc caecacupidatat non proident, sunt in culpa qui officia destotarem aperiam, eaque ipsa quae ab illo voluptatemseamet occaecat proident.’’
Mia Watson 3 Designer 3
‘‘Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisic mExcepteur sint occaecat cupida proident, sun culpaoc caecacupidatat non proident, sunt in culpa qui officia destotarem aperiam, eaque ipsa quae ab illo voluptatemseamet occaecat proident.’’
Mia Watson 4 Designer 4
‘‘Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisic mExcepteur sint occaecat cupida proident, sun culpaoc caecacupidatat non proident, sunt in culpa qui officia destotarem aperiam, eaque ipsa quae ab illo voluptatemseamet occaecat proident.’’
Mia Watson 5 Designer 4

Kontakti